DOBRODOŠLI! PRIJAVA ILI REGISTRACIJA

O NAMA

Tref shoes je nastao 1997 godine i bavi se proizvodnjom i maloprodajom obuće domaćeg brenda Tref, kao i renomiranih proizvođača iz Italije, Turske, Nemačke.
Tref u svom sastavu trenutno ima pet maloprodajnih objekata.
Tref linija proizvoda obuhvata različite modele izrađene od domaćih sirovina, kako bi zadovoljili zahteve domaćih i stranih kupaca.
Posebna pažnja usmerena je na izuzetan kvalitet, koji u korak prati najnovije modne trendove i potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu udobnosti visoka.
Naš širok asortiman zadovoljava različite ukuse i stilove života. Naša robna marka prepoznatljiva je na tržištu po savremenom dizajnu, kvalitetu i udobnosti.
Odlične, konkurentne cene uz visok kvalitet su naša najbolja preporuka.
Prateći svetske trendove, Tref proizvodi obuću visokog kvaliteta i takođe stalno teži da poveća domet i plasman svojih proizvoda.
Odeljenje dizajnera i modelara brine o svakom detalju na obući koji treba da privuče pažnju i najprobirljivih kupaca.
Kompanija je otvorena za sve vrste saradnje i ima proizvodne pogone u Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Godišnji proizvodni kapacitet kompanije je 50.000 pari cipela, od cega je 50% izvoz. Trenutna izvozna tržišta su Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Belorusija, Rusija i Danska.

VIZIJA & MISIJA

Cilj nam je da postanemo najveći maloprodajni lanac modne obuće u Srbiji sa najširim asortimanom ženskih i muških modela domaćeg brenda i renomiranih domacih i inostranih proizvodača.
Svojim kupcima želimo uvek da ponudimo najbolju uslugu i širok asortiman proizvoda po najpovoljnijim uslovima kupovine uz odličan odnos cene i kvaliteta.

BRIGA O KUPCIMA

Svesni nepovoljne ekonomske situacije u kojoj se nalazi naše društvo, filozofija proizvodnje i prodaje naših proizvoda od prvog dana bazirana je na traženju što boljeg odnosa cene i kvaliteta, u cemu smo do sada bili vrlo uspešni. Naš uspeh pokazuju i rezultati prodaje koji beleže godišnji rast od oko 100% za protekle tri godine. Pored toga, ljubazni prodavci ce Vam uvek biti na usluzi ukoliko su Vam potrebni saveti prilikom odabira i kupovine naših proizvoda.

REKLI SU O NAMA

Zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka